RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport Kort 2/3 februari: verlies voor handbalsters Fortissimo, UBALL wint met miniem verschil

PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.


SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft simpel afgerekend met hekkensluiter Pompadour. In de Eredivisie eindigde het duel in 8-1 voor de Utrechters.

Op de ranglijst staat Sportcentrum Utrecht derde met 58 punten. Het verschil met de bovenste twee plaatsen is groot. Koploper Westend heeft 76 punten, nummer twee Amigo heeft er 72.

TAFELTENNIS

In de Eredivisie vrouwen heeft koploper VTV simpel gewonnen van Avanti. De Veenendaalse formatie versloeg de hekkensluiter met 6-0. De andere ploeg uit Veenendaal had minder geluk. SKF deelde de punten met Scylla. Het werd 3-3.

VTV gaat aan kop in de Eredivisie met 36 punten uit 9 duels. SKF staat vierde met 30 punten.

KORFBAL

De korfballers van SDO uit Kamerik hebben nipt verloren van TOP. Het werd 18-17 voor de koploper in de Hoofdklasse B. SDO bleef knap bij, maar toch moest de hekkensluiter zijn meerder erkennen in TOP. Met 2 punten heeft het 4 punten minder dan voorlaatste Meervogels.

Ook Dalto wist niet te winnen. De ploeg uit Driebergen ging met 25-23 onderuit. In de Hoofdklasse A was Wageningen te sterk. Het was een zure nederlaag voor Dalto. Bij winst had het de tweede plaats overgenomen van Wageningen. Dalto staat derde met 14 punten. Wageningen staat daar twee punten boven. Koploper is AW/DTV met 18 punten.

VOLLEYBALL

De volleyballers van VCV hebben met 3-0 verloren van VCN in de Topdivisie. Door de nederlaag blijft de Veenendaalse ploeg in de onderste regionen bivakkeren. VCV staat voorlaatste met 7 punten uit 15 duels.

In de Topdivisie voor vrouwen heeft VV Utrecht een pijnlijke nederlaag geleden. Het ging met 3-0 onderuit tegen VCN. Door de nederlaag heeft VV Utrecht niet de koppositie overgenomen van VoCASA. Na 15 duels staat de Utrechtse ploeg tweede met 34 punten. Koploper VoCASA heeft een wedstrijd meer gespeeld en ook een punt meer

BASKETBAL

UBALL heeft het uitduel in de Promotiedivisie mannen tegen CobraNova verloren. In Voorburg werd het 70-56. De ploeg uit Utrecht vinden we terug op de negende plaats. Het heeft 12 punten uit 15 duels

HANDBAL

De handballers van NHC hebben gelijkgespeeld tegen HVV'70. Het duel eindigde in 27-27. Met 13 punten uit 19 duels staat NHC twaalfde in de Eerste Divisie.

In de Eerste Divisie zijn de handbalsters van Fortissimo tegen een nipte nederlaag aangelopen. Tegen Kwiek werd er met 25-24 verloren. Fortissimo blijft door de nederlaag vijfde in de Eerste Divisie. Het staat twee punten achter op een nacompetitieplaats.

BASKETBAL

Utrecht Cangeroes heeft verloren van naaste concurrent Green Eagles. Het duel tussen de Utrechtse basketbalsters en de tegenstander uit Maassluis eindigde in 77-49.

De Cangeroes staan na veertien wedstrijden op de derde plaats in de Promotiedivisie Vrouwen.  

UBALL won na een bloedstollend duel met 81-79 van MSV/Zeemacht. De mannen uit Utrecht zijn de nummer acht van de Promotiedivisie Mannen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Sportoverzicht