Pol van Boekel fluit FC Utrecht - PSV, Danny Makkelie als VAR

© Orange Pictures
UTRECHT - Scheidsrechter Pol van Boekel moet zondag FC Utrecht - PSV in goede banen leiden. Hij is door de KNVB aangewezen voor het duel tussen de nummer zes en de koploper van de Eredivisie in Stadion Galgenwaard. De VAR is Danny Makkelie.
Van Boekel wordt bij het duel, dat om 16.45 uur begint, geassisteerd door Dave Goossens en Patrick Langkamp. De vierde man is Edwin van de Graaf.
Vanuit Zeist zit Danny Makkelie achter de schermen als VAR. Makkelie wordt gezien als een van de beste videoscheidsrechters ter wereld, omdat hij ook op het WK voetbal van 2018 actief was. De assistent-VAR is Jochem Kamphuis.

JONG FC UTRECHT

Christian Mulder is aangewezen om Jong FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles te fluiten in de Eerste Divisie. Dat duel wordt maandag 11 februari gespeeld in Stadion Galgenwaard. Zijn assistenten zijn Jermaine Lapar en Marcelino Adriaans. Wouter Wiersma is de vierde man.
Geboren Hooglander Dennis Higler heeft zaterdagavond de leiding over Ajax - Heracles Almelo. Jeroen Manschot uit Houten is vrijdag de scheids bij NAC Breda - AZ. Ingmar Oostrom uit Oudewater fluit vrijdag in de Eerste Divisie Helmond Sport - FC Dordrecht en is zondag vierde official bij FC Groningen - Vitesse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.