RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg neemt na drie jaar afscheid van Philip Ties

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De wegen van Spakenburg en Philip Ties (32) gaan na drie jaar scheiden. De Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg hebben besloten de aanvallende middenvelder geen nieuwe contract te geven.

In de zomer van 2016 werd Ties een Blauwe toen hij de overstap maakte van HHC Hardenberg. Sindsdien was de multifuncitonele Ties van grote grote waarde voor de ploeg van trainer John de Wolf. Hij was ook regelmatig aanvoerder van Spakenburg.

KANS VOOR EIGEN JEUGD
"Ondanks dat Ties nooit verzaakt en altijd overal inzetbaar is, is ervoor gekozen het contract niet te verlengen", zegt Martijn Koelewijn van TechnischeáZaken.á"Volgend seizoen is de bezetting op het middenveld meer dan op orde. Daarnaast zou het behouden van een extra middenvelder als Ties ons ingevoerde beleid tegenspreken, namelijk onze eigen jongens de kans en ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen."

Ties was afgelopen seizoen een belangrijke schakel in de kampioensstrijd van Spakenburg in de Derde Divisie, waardoor promotie werd afgedwongen. Hij wilde graag blijven. "Lang zag het er naar uit dat de samenwerking nog een jaar langer zou duren, maar helaas heeft de Technische Commissie een andere keus gemaakt", aldus Ties. "Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken voor de afgelopenádrie jaar. Ik ben blij dat ik met jullie allemaal op het Spuiplein gestaan heb, dat zal ik nooit vergeten."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -