Jan Oosterhuis nieuwe trainer De Meern

© Orange Pictures
DE MEERN - De Meern heeft in Jan Oosterhuis een nieuwe trainer gevonden. De 55-jarige oefenmeester is op dit moment nog trainer van zondag Tweede Klasser DVC'26.
Oosterhuis tekent een contract voor één seizoen bij huidig Hoofdklasser De Meern. In die verbintenis zit een optie voor een tweede seizoen aan het roer van de oranje-zwarte formatie.
Overigens is de kans groot dat De Meern volgend jaar in de Eerste Klasse speelt op zondag: de ploeg staat momenteel stijf onderaan met 2 punten uit 16 duels. Het gat met de ploeg erboven is maar liefst 9 punten.
OUD-FC UTRECHT
Oosterhuis is geen onbekende in de regio. Zo speelde hij tijdens zijn actieve loopbaan als voetballer drie seizoenen voor FC Utrecht. Ook was hij actief voor FC Wageningen, De Graafschap en Haarlem.
Na zijn carrière stapte Oosterhuis het trainersvak in. Hij was achtereenvolgens coach van Achilles Veen, Nijenrodes, de jeugd van de FC Utrecht, Hercules, Longa'30 en opnieuw Hercules. Daarnaast was hij enige tijd assistent-trainer bij De Graafschap.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.