Leon de Kogel doet aftrap bij Jong FC Utrecht-Go Ahead Eagles

© fcutrecht.nl
UTRECHT/HOUTEN - Leon de Kogel zal de aftrap verrichten van Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles, de wedstrijd die in het teken van hemzelf staat. Dat heeft FC Utrecht bekendgemaakt. Het Eerste Divisie-duel begint maandagavond om 20.00 uur in Stadion Galgenwaard.

ONGELUK

De oud-aanvaller van FC Utrecht én Go Ahead Eagles is momenteel bezig aan een revalidatie nadat hij in de zomer een zwaar auto-ongeluk kreeg op Malta. De Kogel overleefde de klap en moest een punt zetten achter zijn professionele loopbaan. Hij is al blij als hij weer zonder krukken kan lopen.

RECETTEN

De recetten van de wedstrijd tussen Jong Utrecht en Go Ahead gaan naar De Kogel, die het financieel lastig heeft omdat hij veel van de medische kosten en reiskosten zelf heeft moeten betalen van spaargeld. Zijn laatste club uit Spanje betaalt geen salaris meer en ook de verzekeringsmaatschappij van de taxichauffeur reageert niet. Een fan van FC Utrecht heeft met een inzamelingsactie al bijna 17 duizend euro voor De Kogel opgehaald.

EEN BERG SPORT

Aanstaande vrijdag is Leon de Kogel te gast in Een Berg Sport, het sportprogramma van RTV Utrecht. De spits uit Houten komt er vertellen over zijn revalidatie en de wedstrijd Jong FC Utrecht-Go Ahead Eagles. Het programma begint vrijdag om 17.30 uur en is daarna elk uur te zien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.