RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels kan voor een dag de leiding overnemen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Wie zaterdagavond op Teletekstpagina 653 van RTV Utrecht kijkt, ziet mogelijk IJsselmeervogels aan de leiding van de Tweede Divisie staan. De Rooien spelen namelijk zaterdag al tegen Excelsior Maassluis, terwijl koploper AFC zondag pas in actie komt.

KAT EN MUIS
Zo blijft het een kat-en-muis-spel tussen de Vogels en de Amsterdammers. Vorige week won AFC van Spakenburg, waardoor het een overname van de macht van IJsselmeervogels wist te voorkomen. Deze week mag de jager eerst. Om 15.30 is de aftrap tegen Excelsior Maassluis, de knappe nummer vier van de ranglijst.

TEGENSTANDER
Excelsior Maassluis was acht keer eerder te gast op de Westmaat. Vijf keer wonnen de Vogels, twee keer Excelsior. De laatste ontmoeting, precies een jaar geleden, eindigde in 1-0 door een treffer van de jonge Dylan Chiazor. Het heenduel in Maassluis van dit seizoen eindigde in een 2-0 zege voor IJsselmeervogels na goals van Maikel de Harder en Mike van de Laar.

Maikel de Harder zal dit keer niet scoren. Hij moet nog drie van zijn vijf duels schorsing uitzitten. Achraf Nejmi ontbreekt in de selectie vanwege liesklachten. Kevin van Diermen wel weer van de partij, hij is terug na een schorsing. De langdurig geblesseerden Ali Akla en Yannick Cortie trainen al volledig mee en kloppen aan de deur, maar komen dit weekend in actie bij het tweede team.

Het was daarnaast de week van de vertrekkers bij de Rooien. Shanon Carmelia, Gevéro Markiet en Kevin de Visser zien we na dit seizoen niet meer in het rood-wit van IJsselmeervogels.

LIVE
IJsselmeervogels-Excelsior Maassluis is zaterdag vanaf 15.30 uur live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -