Hercules weet hoe je moet winnen bij JVC Cuijk

Hercules-keeper Fons Mulder
Hercules-keeper Fons Mulder © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules kan dit weekend een goede slag slaan in de Derde Divisie B. De Utrechters gaan op bezoek bij JVC Cuijk en klimmen bij winst over de concurrent heen in de stand.
Hercules heeft 21 punten uit 17 duels, terwijl Cuijk er 23 heeft uit 19. Het team van Jochem Twisker mag dus nog twee wedstrijden inhalen, maar Cuijk nu al een tik uitdelen komt ze niet verkeerd uit. Vorige week kwam Hercules niet in actie tegen HBS, omdat het bevroren veld niet goedgekeurd werd door de scheidsrechter.
Hierdoor blijft de huidige reeks van Hercules niet al te rooskleurig. Van de laatste vijf duels in de Derde Divisie B won het er slechts één, namelijk uit bij Dongen.

POSITIEVE BALANS

Sinds het seizoen 2014-15 komen Hercules en JVC elkaar jaarlijks tegen. De balans in Cuijk is in het voordeel van de Herculanen, die drie van de laatste vier duels op De Groenendijkse Kampen wisten te winnen. Alleen in het seizoen 2015-16 was de thuisploeg te sterk. Doelpunten zijn ook gegarandeerd bij dit duel, de laatste vier wedstrijden leverden zestien goals op, 6 voor Cuijk en 10 voor Hercules.
Door de afgelaste wedstrijd van vorige week is Kees van Buuren nog steeds geschorst. Dat is de enige afwezige. Dave Hensbergen is terug na een lichte blessure aan zijn bilspier
Jeffrey Vlug (was geblesseerd) en Derek van Duuren (was geschorst) zouden vorige week hun rentree maken, maar dat gebeurt door de afgelasting dit weekend. Nathan Bijl is in de afrondende fase van zijn revalidatie op een knieblessure en heeft de groepstraining hervat.

LIVE

JVC Cuijk - Hercules begint zondag om 14.00 uur en is live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.