Relletje tussen Bosschaart en FC Utrecht opgelost

Pascal Bosschaart in het shirt van IJsselmeervogels.
Pascal Bosschaart in het shirt van IJsselmeervogels. © IJsselmeervogels.nl
UTRECHT - Het relletje tussen voormalig FC Utrecht-speler Pascal Bosschaart en FC Utrecht is opgelost. Dat meldt Bosschaart via Twitter. Eerder kreeg hij, zo schreef hij op Twitter, te horen dat hij zondag niet welkom was bij de wedstrijd in de Galgenwaard.
Maar, zo schrijft hij nu: "Er zijn richtlijnen voor dit soort wedstrijden. Alles is dus netjes opgelost." Volgens hem komt dat door regels van FC Utrecht: "En dat is hun goed recht. Heeft met de ruimtes te maken."

HOOFDTRIBUNE

Ook FC Utrecht heeft intussen gereageerd op het gebeuren: "Pascal kan evenals alle andere oud-voetballers van FC Utrecht kaarten aanvragen voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht. Hij heeft dit gedaan en eerder deze week twee kaarten ontvangen voor de desbetreffende wedstrijd."
"Voor oud-voetballers van FC Utrecht reserveren wij iedere wedstrijd een bepaald aantal kaarten. Daarin zijn de wedstrijden tegen de traditionele top 3 geen uitzondering."
"Vanwege de toegenomen interesse en drukte bij de topwedstrijden is er niet genoeg ruimte in de hospitalityzalen. Voor de medewerkers/vrijwilligers/oud-spelers is er bij de topwedstrijden dus een alternatief ontvangst. Oud-spelers nemen wel - zoals gewoonlijk - plaats op de hoofdtribune."

SUPPORTERS

Supporters reageerden eerder vandaag massaal furieus op de boze tweet van Bosschaart en boden hem een plek op de Bunnikside aan. Een aanbod dat Bosschaart aannam.
Bosschaart speelde tussen 1997 en 2004 voor FC Utrecht en won twee keer de beker. Later kwam hij onder meer uit voor Feyenoord, ADO Den Haag en Sydney FC.
Tegenwoordig is Bosschaart assistent-trainer bij IJsselmeervogels, waar ook nog een seizoen als voetballer actief was.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.