GVVV haalt aanvaller Van Nieuwkerk

© Website GVVV
VEENENDAAL/MIJDRECHT - GVVV versterkt zich voor volgend seizoen met Jesse van Nieuwkerk. De 24-jarige aanvaller komt over van Quick Boys. Hij tekent een contract voor één seizoen.
De Mijdrechter begon zijn voetbalcarrière in zijn woonplaats, bij Argon. Medio 2017 verkaste hij vanaf die club naar Quick Boys, waar hij nu bezig is aan zijn tweede seizoen. Bij de blauw-witten uit Katwijk wist Van Nieuwkerk in zijn eerste seizoen acht competitietreffers te scoren. Dit seizoen maakte de voorhoedespeler vier competitiedoelpunten en gaf drie assists. Van Nieuwkerk speelt bij de ploeg van oud-GVVV-trainer Erik Assink vaak op de linkerkant en kan vanaf het begin van het seizoen bijna wekelijks op een basisplaats rekenen.

GOED GEVOEL BIJ GVVV

De 24-jarige Van Nieuwkerk is zeer blij met zijn contract bij de blauwhemden, laat hij weten op de site van GVVV: "Ik heb een erg goed gevoel bij GVVV. De club ademt de voetbalcultuur het is natuurlijk prachtig om volgend seizoen in de tweede divisie te mogen spelen. De vereniging was op zoek naar spelers met een bepaald karakter, die hard willen werken en over lijken gaan. Daarin kwamen zij bij mij terecht", aldus de nieuwe aanwinst. "Ook de gesprekken met trainer Niek Oosterlee waren erg goed. Het gaf mij echt het gevoel om bij deze club te tekenen."
De technische commissie is, in de persoon van Rob de Boer, erg blij dat het Van Nieuwkerk heeft weten te contracteren: "Jesse is iemand die in de voorhoede op meerdere posities uit de voeten kan. Zijn lengte is een wapen, maar daarnaast is hij ook snel. Wij waarderen zijn geweldige wedstrijdmentaliteit, iets waar wij naar op zoek waren. Hij wordt bij zijn huidige club Quick Boys erg gewaardeerd door de supporters en wij zijn ervan overtuigd dat dat ook bij GVVV gaat gebeuren."
Jesse van Nieuwkerk is de tweede nieuweling die volgend seizoen wordt toegevoegd aan de selectie. Daarmee heeft GVVV in totaal twaalf spelers vastgelegd. Eerder trok het Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.