Jeroen de Harder keert terug bij Eemdijk

© IJsselmeervogels.nl
EEMDIJK - Jeroen de Harder speelt met ingang van het seizoen 2019/2020 weer op sportpark De Vinken. De 25-jarige doelman keert daarmee na één seizoen bij IJsselmeervogels terug bij Eemdijk. Dat meldt de club op haar website.
De doelman begon zijn carrière in de jeugdopleiding van IJsselmeervogels, waarna hij in de zomer van 2014 vertrok naar NSC Nijkerk. Na twee seizoenen bij de Nijkerkers en een seizoen bij het Soestse VVZ'49 kwam De Harder in 2017 terecht bij Eemdijk. Afgelopen zomer keerde De Harder terug bij IJsselmeervogels, waarna hij deze zomer dus terugkeert bij Eemdijk. De Harder tekende een contract voor één jaar.
De technische commissie van Eemdijk is bij monde van Jan van Twillert blij met de terugkeer van De Harder: "Doordat onze eerste keeper Gerben Jan Ruizendaal heeft aangegeven na dit seizoen de voetbalhandschoenen aan de wilgen te hangen, zijn we op zoek gegaan naar potentiële opvolging. Daarin kwamen we al snel uit bij Jeroen de Harder."
De technische commissie van IJsselmeervogels gunt Jeroen de Harder deze overstap. André van Diermen van de TC van IJsselmeervogels: "Jeroen vervult dit seizoen een belangrijke functie in ons keepersbestand, dat met Jeroen, Jaimy en Lammert-Geert uit drie Spakenburgse jongens bestaat. Bij Eemdijk maakt hij komend seizoen een grote kans om als eerste keeper onder de lat te staan. We snappen dat hij voor die kans wil gaan en zijn blij voor Jeroen dat hij deze mooie overstap kan maken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.