GVVV boekt zuinige thuiszege op Scheveningen

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV heeft een nieuwe overwinning toegevoegd aan de ongeslagen thuisreeks tegen Scheveningen. Op Panhuis won de ploeg van trainer Niek Oosterlee met 1-0 dankzij matchwinner Jeremy de Graaf.
GVVV - Scheveningen samengevat in 20 seconden, door Robert Claus

KLEINE KANSEN

Sherwin Grot kreeg de eerste mogelijkheid van de wedstrijd, maar hij kwam net tekort om gevaarlijk te worden. De wind speelde een hoofdrol op Panhuis, waardoor voetballen lastig was. Ook Scheveningen kreeg via spits Barry Rog een kleine kans.
GVVV-trainer Niek Oosterlee: "Niet meer naar beneden kijken"
Halfweg de eerste helft leek Robin Mulder de keeper te verslaan, maar wist een verdediger de bal nog op tijd weg te werken. Meer dan dat soort schermutselingen voor beide goals waren het niet.
Een hard gevecht om de bal op Panhuis
Een hard gevecht om de bal op Panhuis © GoalPhoto.nl

GOAL DE GRAAF

Een grote kans voor Mart de Jong kort na rust was een waarschuwing voor Scheveningen, want niet vlak daarna scoorde Jeremy de Graaf de 1-0 op aangeven van Laurens van der Voort. Scheveningen-goalie Benard voorkwam na een uur spelen de 2-0 van de voet van De Graaf.
Jeremy de Graaf: "Nog geen klantenbinding"
De voorsprong bleef minimaal, maar GVVV trok de zege over de streep. Het betekende de vijfde thuiswedstrijd voor de Veenendalers in de (korte) historie tegen Scheveningen zonder nederlaag.
52' Jeremy de Graaf [1-0]
Door de zege komt GVVV op 30 punten uit 21 duels en neemt het definitief afscheid van de onderste regionen.