Van der Haar verlengt abonnement op vierde plaatsen in Lille

© Orange Pictures
WOUDENBERG/MAARN - Veldrijder Lars van der Haar heeft in het Belgische Lille zijn abonnement op vierde plaatsen verlengd. De Woudenberger kwam niet voor het eerst dit seizoen tekort voor het podium.
De winst in de DVV Trofee-wedstrijd ging overtuigend naar wereldkampioen Mathieu van der Poel, die lang solo reed. Achter hem eindigde de Belg Michael Vanthourenhout op de tweede plaats. Hij verwees Belgisch kampioen Toon Aerts in de slotronde naar plaats drie.
Daarachter reed Van der Haar (14 seconden achter Van der Poel) naar de vierde plaats, na een duel met Laurens Sweeck, David van der Poel, Corné van Kessel en Joris Nieuwenhuis.

GEERTE HOEKE

Bij de vrouwen werd Geerte Hoeke uit Maarn 24e. Zij eindigde op ruim vier minuten achterstand van de Belgische wereldkampioene Sanne Cant.

HOOGSTRATEN LIVE

Zondag staat Van der Haar aan de start van de Superprestige-wedstrijd in het Belgische Hoogstraten. Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht is er live bij om de verrichtingen van Van der Haar, Geerte Hoeke en Puck Pieterse van dichtbij mee te maken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.