LIVEBLOG: Afgelopen, geen winnaar in de Galgenwaard

UTRECHT - FC Utrecht neemt het vanmiddag om 16:45 op tegen PSV. De ploeg van Dick Advocaat verloor de afgelopen vier wedstrijden in de Eredivisie. In 2019 pakte het nog geen enkel punt. Tegenstander PSV wil profiteren van de misstap die titelconcurrent Ajax gisteren zette tegen Heracles Almelo(1-0).
De wedstrijd is LIVE te horen in Namen&Rugnummers op Radio M Utrecht via 93.1FM.

EINDSTAND

2-2

HOOGTEPUNTEN:

90+3' | Counter van FC Utrecht. Geen zorgvuldigheid, geen doelpunt.
88' | GEEN PENALTY! Gustafson wordt neergehaald. De VAR laat Van Boekel naar de kant gaan, maar hij zegt nee.
86' | DOELPUNT! De gelijkmaker is er voor PSV. De Jong schiet de bal opnieuw binnen.
82' | WISSEL Boussaid gaat eraf, Guwara is zijn vervanger.
81' | Gavory haalt van zo'n 25 meter uit. De bal vliegt in de handen van Zoet.
77' | "Wat gaat hier allemaal mis", aldus René van den Berg op Radio M Utrecht. Het regent kansen voor PSV.
76' | Steven Bergwijn schiet, maar David Jensen verricht de redding. De 2-2 hangt in de lucht.
73' | Utrechter Mohammed Ihattaren(16) komt het veld in voor Gaston Pereiro.
70' | De zesde hoekschop voor PSV na een indviduele actie van Dumfries.
69' | WISSEL Gakpo komt er bij PSV in voor Lozano
67' | Corner voor PSV. Kramer kopt de bal uit het Utrechtse strafschopgebied.
65' | De kansen blijven voorlopig even uit. PSV gaat zo wisselen.
57' | DOELPUNT! De aansluitingstreffer is voor PSV. Hij werkt de bal achter Jensen.
54' | PSV is op zoek naar de aansluitingstreffer, Utrecht weet tot nu toe recht overeind te blijven tegen de Eindhovense storm.
51' | De vrije trap levert geen gevaar op, maar wel een hoekschop. Gavory neemt hem, PSV werkt de bal weg.
50' | Overtreding van Lozano op Kerk. De vrije trap is voor FC Utrecht.
46' | De tweede helft is begonnen in Utrecht. 2-0 staat het nog steeds voor FC Utrecht tegen PSV.
RUST
45+2' | Het is rust in De Galgenwaard. FC Utrecht staat met 2-0 voor tegen PSV door treffers van Van de Streek en Kerk.
43' | Opnieuw een counter van FC Utrecht. Dit keer geen treffer.
Vorige week was Advocaat niet blij met de arbritrage, deze week Van Bommel.
38' | DOELPUNT! KERK! Op de brommer is die weer, hij schuift de bal na een helft lang sprinter achter Zoet!
"Korte hoek naar de 16, schieten, ja ja ja ja, Kerk!"
37' | De borst van Rosario blokkeert een schot van Gyrano Kerk. Het Utrechtse publiek schreeuwde om een handsbal.
33' | De VAR besluit het vasthouden van De Jong door Letschert niet te bestraffen. Geen strafschop.
29' | Jensen stompt de bal weg vanuit de hoekschop. Gevaar is niet weg, Pereiro kopt en Jensen verricht een goede redding. FC Utrecht moet op gaan passen.
28' Opnieuw een vrije trap van zo'n 35 meter voor PSV. Het wordt de vierde hoekschop voor de Eindhovenaren.
24' | Vrije bal van PSV van zo'n 35 meter. Rosario kopt hem naast het Utrechtse doel.
21' | "FC Utrecht staat organisatorosich zeer goed" Dat is tot nu toe de conclusie van analist Gert Kruys
17' Twee corners achter elkaar voor PSV. Utrecht weet het Eindhovense kopgeweld af te wenden.
15' Ingooi van Klaiber richting de 16. Boussaid kan geen controle krijgen over de bal.
9' | Daar is PSV gevaarlijk. Kopbal van Lozano gaat net langs het doel van Jensen.
7' | DOELPUNT! VAN DE STREEK! Hij kopt hem binnen vanuit een hoekschop!
'JAAAAAAA' Zo klonk de 1-0 van Van de Streek
6' | Goede actie van Klaiber. Zijn pass op Van de Streek komt helaas niet aan, doordat Rosario er tussen gaat liggen.
3' | Het is nog aftasten. Beide ploegen spelen omstebeurt de bal rond.
1' | Er is afgetrapt in De Galgenwaard. Schakel in op 93.1FM!

OPSTELLINGEN:

FC UTRECHT: David Jensen, Sean Klaiber, Timo Letschert, Willem Janssen, Nicholas Gavory, Joris van Overeem, Sander van de Streek, Simon Gustafson, Othmane Boussaid, Gyrano Kerk, Michiel Kramer
PSV: Jeroen Zoet, Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Angeliño, Pablo Rosario, Gaston Pereiro, Jorrit Hendrix, Hirving Lozano, Luuk de Jong, Steven Bergwijn

WARMLOPEN

Het uitvak in Stadion Galgenwaard is zondag goed gevuld.
Bij PSV voetbalt Utrechter Mohammed Ihattaren. De 16-jarige middenvelder maakte twee weken geleden zijn debuut in de hoofdmacht van PSV.
Volgens Sander Van de Streek is een stunt mogelijk tegen PSV, Joris van Overeem vindt dat een club als FC Utrecht niet zes nederlagen, de beker meegeteld, op rij mag oplopen.
Op de tribune zijn twee voormalige keepers van FC Utrecht te vinden: Hans van Breukelen Jan-Willam van Ede.