RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Veerkrachtig De Meern boekt na elf maanden weer overwinning

1/4
DE MEERN - De voetballers van De Meern weten weer wat winnen is. De ploeg uit de Hoofdklasse B poetste een achterstand weg en won op het eigen sportpark met 3-2 van Minor.

Het is de eerste overwinning voor De Meern in bijna een jaar tijd. De vorige winst van de geplaagde ploeg dateerde van 11 maart 2018, toen er vorig seizoen met 1-0 gewonnen werd van Hercules.

Matchwinner Gideon Emanuels in gesprek met Mark Kloostra


De thuisploeg had de gehele wedstrijd het betere van het spel. Het ongeloof was dan ook groot toen er na een uur spelen een 2-0 achterstand op het scorebord stond, nadat Amin Elalji en Issam Al Kamouchi hadden gescoord namens Minor.

OMMEKEER

Een kwartier voor tijd scoorde Tom Waltman de aansluitingstreffer. Vier minuten later werd de stand gelijk getrokken door Serkan Yasar. Hij was†net een paar minuten binnen de lijnen toen hij de bal vanuit de draai binnenschoot. Gideon Emanuels†kroonde zich tot matchwinner door vlak†voor het verstrijken van de officiŽle speeltijd de winnende treffer te maken en De Meern eindelijk de eerste zege van het seizoen te schenken.

Mark den Hartogh: "Ik dacht: wat gebeurt er nou"


42' Amin Elalji [0-1]
62' Issam Al Kamouchi [0-2]
75' Tom Waltman [1-2]
79' Serkan Yasar [2-2]
90' Gideon Emanuels [3-2]


RANGLIJST

De Meern moet een flinke inhaalslag maken, wil het zich nog handhaven in de Hoofdklasse B.†De ploeg†uit de regio bezet de vijftiende plaats en is, ondanks de driepunter, nog steeds†hekkensluiter.


Verslaggever Mark Kloostra over de overwinning van De Meern


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht