Maarten Paes: "Ben op dit moment niet constant genoeg"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Maarten Paes vindt zich op dit moment nog niet constant genoeg om eerste doelman te worden van FC Utrecht. De keeper, die dit seizoen één duel in Utrecht 1 onder de lat stond omdat David Jensen ziek was, zei dat maandag na de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles, die de Utrechtse beloften met 2-4 verloren.
"Ik reken mezelf de tweede en de vierde goal aan", zei Paes na afloop van dat duel. "Met mijn kwaliteiten moet ik die ballen stoppen."
Maarten Paes: "Op de training stop ik die ballen"
"Het is een cliché", vervolgt de 20-jarige doelman, "Maar op de training stop ik die ballen. Dat maakt het extra zuur dat ze er in de wedstrijd dan wel in gaan."
DRUK?
Dat dat mogelijk iets te maken heeft met het feit dat Dick Advocaat afgelopen weekend na de 2-2 tegen PSV kritiek had op eerste doelman David Jensen, en dat Paes dus mogelijk op de drempel van het eerste staat, wil er bij de jonge keeper niet in. "Dat verandert niet zoveel voor mij. Ik ben op dit moment gewoon niet constant genoeg. Vorige week, toen ik tegen mijn oude club (NEC) speelde, voelde ik veel meer druk."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.