FC Utrecht haalt Dennis Haar als assistent John van den Brom

© Orange Pictures
UTRECHT - Dennis Haar is de komende drie seizoenen de assistent-trainer bij FC Utrecht. Hij wordt de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer John van den Brom. Ook Utrechter Rick Kruys krijgt een rol in de begeleiding van de A-selectie.
Haar komt over van PSV, waar hij leiding had over de Jong PSV. Hij is geen onbekende van Amersfoorter Van den Brom. Hij beschikt over het hoogste trainersdiploma werkte van 2006 tot en met 2017 bij AZ. Daar was hij jeugdtrainer, assistent-trainer van het eerste elftal en trainer van Jong AZ.
"We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan", zegt Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht. "De doelen en ambities die er zijn speelden een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin. We hebben diverse goede gesprekken met Dennis gevoerd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en het feit dat hij voor FC Utrecht een toegevoegde waarde is."
FC Utrecht is nog in gesprek met Marinus Dijkhuizen over zijn rol voor volgend seizoen binnen de club.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.