Laghmouchi verlengt bij GVVV

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Soufiane Laghmouchi speelt ook volgend seizoen voor GVVV. De aanvaller uit Barneveld gaat daarmee zijn derde seizoen in bij de Veenendaalse Tweede divisionist.
Laghmouchi (28), kwam in de winter van 2017 vanuit Zweden naar GVVV. Daar scoorde hij in 59 officiële duels 15 doelpunten. Zijn belangrijkste treffer was de winnende in de met 1-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen de profs van FC Dordrecht.
Technisch manager Rob de Boer toont zich op de website van GVVV blij dat de aflopende verbintenis is verlengd. "Soufiane is een goede speler op dit niveau. Vorig seizoen kende Laghmouchi een uitstekende jaargang bij ons, maar ook dit seizoen weet de aanvaller in verschillende wedstrijden zijn meerwaarde te tonen."
Met Laghmouchi heeft GVVV inmiddels veertien spelers vastgelegd voor komend seizoen. Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen komen van elders. Behalve Soufiane Laghmouchi verlengden ook Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hn contract.
Roy Terschegget, Simon Brouwer, Bart Hulsbos, Guido Janssen, Robin Segers en Bart van de Beek maken volgend seizoen geen deel meer uit van de selectie van de Veenendalers.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.