Jong FC Utrecht met lege handen in Maastricht

© FC Utrecht
UTRECHT - In de Keuken Kampioen Divisie heeft Jong FC Utrecht ook tegen MVV niet zijn eerste uitoverwinning van het seizoen kunnen boeken. In Maastricht beet het vooral in de eerste helft prima van zich af, maar stond het aan het eind van de rit toch met lege handen: 4-2.
MVV kwam snel op voorsprong door een treffer van Koen Kostons, maar Jong FC Utrecht toonde veerkracht. Na prima voorbereidend werk van Nick Venema scoorde Jonas Arweiler na een klein half uur de gelijkmaker.
Een verrassing hing in de lucht, maar een opleving van MVV in de tweede helft kostte Jong FC Utrecht de kop. De thuisploeg liep door treffers van Jordy Croux en Luc Mares uit naar 3-1. Nick Venema deed daarna toch weer wat terug, maar na de vierde Maastrichtse goal van Anthony van den Hurk was de wedstrijd gespeeld.