Jong FC Utrecht-trainer Pronk over aanstaand vertrek: "Ambitie ligt in het profvoetbal"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - De ambitie van Jong-FC Utrecht trainer Robin Pronk ligt in het profvoetbal. Deze week werd bekend dat Pronk aan het einde van dit seizoen vertrekt bij het beloftenelftal van FC Utrecht. Een club in de Tweede of Derde Divisie lijkt hij uit te sluiten.
Pronk gaat niet verdwijnen uit de voetbalwereld. "Ik ben toe aan een nieuwe fase in mijn trainingscarriére. Ik heb uitgesproken waar mijn ambitie ligt. Het zou mooi zijn als dat een stap is richting het hoofdtrainerschap."
Robin Pronk lijkt niet te denken aan top amateurvoetbal
Een club in de Tweede of Derde Divisie staat niet bovenaan de wensenlijst van Pronk. "Ik sluit niks uit. In eerste instantie zoek ik het wel in het profvoetbal", aldus Pronk in gesprek met presentator Pieter Tammens op Radio M Utrecht. "In Nederland of het buitenland. Er zijn nog geen aanbiedingen, maar er is wel contact", zegt Pronk die nog toevoegt dat er niets concreet is.
Robin Pronk staat met Jong FC Utrecht op dit moment laatste in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag verloren de Utrechtse beloften met 4-2 van MVV Maastricht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.