Spakenburg stelt zege in eerste helft veilig

© GOALPHOTO.nl
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in eigen huis FC Lienden met 4-2 verslagen. De volledige doelpuntenproductie van de ploeg van John de Wolf vond al in de eerste helft plaats.
Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Spakenburg
Uitgerekend Philip Ties bracht Spakenburg na tien minuten op 1-0 voorsprong. Hij begon ten koste van Jordi Bitter weer eens in de basis. Deze week werd bekend dat Ties vanaf volgend seizoen voor GVVV speelt, de technische commissie van Spakenburg wilde niet met hem verder.
Drie minuten na de 1-0 werd de 2-0 op het scorebord gezet. Youri Koelewijn zorgde voor de verdubbeling van de score op De Westmaat. Daarbij was de doelpuntenproductie van de eerste helft nog niet gestopt. Ties scoorde na 24 minuten de 3-0, waarna acht minuten voor het einde van de eerste helft Kevin Sterling de 4-0 maakte.

ERETREFFERS

In de tweede helft kwamen de bezoekers tot scoren via een strafschop. Milan Intezar schoot de penalty binnen: 4-1. Zes minuten later was daar ook de tweede treffer van Lienden. Guytho Mijland nam de 4-2 voor zijn rekening. Dichterbij kwam Lienden niet, dus bleef het bij deze twee eretreffers.
Mike Vreekamp:"Tweede helft is zonde"
10' Philip Ties [1-0]
13' Youri Koelewijn [2-0]
24' Philip Ties [3-0]
37' Kevin Sterling [4-0]
54' Milad Intezar, pen. [4-1]
60' Guytho Mijland [4-2]
Spakenburg staat in de Tweede Divisie op de zesde plek.
John de Wolf:"Doel was om 5e, 6e of zelfs 7e te maken in tweede helft"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.