NK Atletiek Indoor: Loukili en Van der Logt in top 10 bij 3000 meter

© Fotostudio RedGreenBlue
PROVINCIE UTRECHT/PROVINCIE UTRECHT - Bij het NK Atletiek Indoor in Apeldoorn zijn Yassine Loukili (Hellas) en Arjen van der Logt (Phoenix) uit Utrecht bij de 3000 meter respectievelijk als zevende en tiende geëindigd. De atleten zagen Mike Foppen er met de winst vandoor gaan, Bram Andriessen en Benjamin de Haan pakten het zilver en brons.

GLASGOW

Het drietal atleten dat in de top 3 eindigde liep bovendien onder de EK limiet van zeven minuten en 56 seconden. Hierdoor zijn Foppen, Andriessen en De Haan gekwalificeerd voor het EK 2019 in Glasgow (Schotland), dat van 1 tot 3 maart zal plaatsvinden.
Arjen van der Logt in actie tijdens de 3000 meter
Arjen van der Logt in actie tijdens de 3000 meter © Fotostudio RedGreenBlue

HORDEN

Bij de 60 meter horden was er geen succes voor regiogenoten uit de provincie Utrecht. Arthur van Essen, Joppe Stokvis en Wim Vonk uit Amersfoort grepen alle drie naast een finaleplek.

HINKSTAPSPRINGEN

Bij het hinkstapspringen was er geen succes voor de 17-jarige Louiza Kruiswijk van Atverni uit Nieuwegein. Zij zag Meruska Eduarda van Rotterdam Atletiek winnen en werd zelf achtste.

NK INDOOR

De hele dag werden er verschillende disciplines afgewerkt in de Topsporthal in Apeldoorn. Zaterdag prolongeerde atlete Dafne Schippers haar Nederlandse titel op het indoorkampioenschap.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.