RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hercules op nacompetieplek na nederlaag tegen OSS'20

1/3
UTRECHT - Hercules staat sinds zondag op een nacompetieplek. De Utrechters verloren op sportpark Voordorp met 3-0 van OSS'20 en is daardoor gezakt naar de vijftiende plek.

De eerste helft verliep haast geruisloos. Beide ploegen creŽerden nauwelijks kansen en voor de aanwezige toeschouwers viel er weinig te genieten.

Na rust was het voornamelijk O.S.S.'20 dat zich gevaarlijk toonde. Na een klein uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong via een treffer van Sofian el Kadouri.

Jochem Twisker (Hercules) in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Een kwartier voor tijd was Hercules-doelman Fons Mulder kansloos op een inzet van aanvaller Tony de Groot, die daarmee de wedstrijd in het slot gooide. Bob van Lith bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0.

BLESSURE

Dave Hensbergen raakte in het duel geblesseerd aan zijn arm. Hij is na afloop van de wedstrijd naar het ziekenhuis vervoerd. De verwachting is dat hij een breuk heeft in zijn arm.


57' Sofian el Kadouri [0-1]
75' Tony de Groot [0-2]
85' Bob van Lith [0-3]

De ploeg van Jochem Twisker†is gezakt naar de†vijftiende plek†in de Derde Divisie B en is hierdoor†in serieuze degradatiezorgen. Wel heeft Hercules nog twee wedstrijden in te halen wegens afgelastingen.


Verslaggever Arnold Schenk over het duel


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht