Armend Selimi van Spakenburg naar Eemdijk

© Twitter Eemdijk
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/EEMDIJK - Eemdijk heeft de selectie versterkt met Armend Selimi. De 21-jarige rechtsback komt over van plaatsgenoot Spakenburg, waar hij de laatste drie seizoenen onder contract stond. Hij kreeg daar echter te weinig speeltijd.
Voor Armend Selimi ligt een uitdaging als rechtsback, geeft technisch manager Jan van Twillert aan. "We hebben verschillende gesprekken gevoerd over de invulling van onze selectie en in welke rol wij hem graag zien. Armend is bij Spakenburg omgeturnd tot rechtsback en in die rol zien we hem graag. Armend is snel, sterk en heeft een goede trap. Daarbij heeft hij het vermogen om een aantal keer per wedstrijd belangrijk te zijn op de helft van de tegenstander."

BROERS SELIMI

Eemdijk aaste al langer op de handtekening van de jongste Selimi, maar toen mocht hij niet weg bij Spakenburg. Dit keer was het dus wel raak. Armend is niet de eerste Selimi die uit gaat komen voor de Diekers. Zijn broer Argjend, tegenwoordig actief bij de Blauwen, speelde ook al een periode voor Eemdijk.
Eemdijk ondergaat een aardige transformatie komende zomer. Willem Romp wordt de nieuwe trainer en eerder was ook al de komst van Wouter de Graaf, Cem ter Burg, Jan Vedder, Jeroen de Harder, Freek van Belzen en Jesper van Dalen aangekondigd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.