RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

DOVO zwaar gehavend voor duel tegen DVS'33

VEENENDAAL - DOVO gaat een zware zaterdag tegemoet in Ermelo. De Veenendaalse nummer 10 van de derde divisie A verkeert niet in topvorm, en mist tegen nummer 4 DVS'33 ook nog eens drie geblesseerde steunpilaren.

Hekkensluiter Eemdijk wil op eigen veld een einde maken aan een reeks van zes nederlagen. De tegenstander is ODIN'59.

DOVO

Doelman Rodney Ubbergen, topscorer Joshua Patrick en centrumverdediger Nando Wormgoor zin er zaterdag niet bij als DOVO aftrapt tegen DVS'33. Ubbergen heeft een paar gekneusde ribben en Patrick en Wormgoor kampen met een knieblessure. Boevndien zit Lars Middelwijk zijn tweede van in totaal acht duels schorsing uit.

Dus wordt het puzzelen voor Gert Kruys, die zijn ploeg eerder dit seizoen in eigen huis met 4-2 zag winnen van DVS'33. In Ermelo vergaat het DOVO de laatste jaren wat minder. Vorig jaar werd het 4-0, in het seizoen 2012/2013, toen nog in de Hoofdklasse, won DVS met 3-2. De enige Veenendaalse zege dateert van 1995, toen het 0-2 werd.

EEMDIJK

Na zes nederlagen op rij is Eemdijk dringend toe aan beetje succes. Dat moet dan gebeuren uit tegen ODIN'59, dat zesde staat en vorige week verraste met een uitzege op koploper Noordwijk. Eerder dit seizoen eindigde het treffen in Eemdijk in een 2-0 zege voor de ploeg uit Heemskerk. De mannen van Ruud van de Geest hebben dus opnieuw een zware klus.

De geblesseerde Jordi Huijgen ontbreekt in de selectie. Hij gaat komende week wel weer meetrainen, en is er mogelijk op 9 maart (volgende week is er geen competitie) weer inzetbaar.

TUSSENSTANDEN

Radio M Utrecht houdt u zaterdag tijdens Namen & Rugnummers op de 93.1 FM op de hoogte van de tussenstanden van beide duels.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht