Eemdijk hekkensluiter af na ruime overwinning

Doelpuntenmaker Jasper Bolland op archiefbeeld
Doelpuntenmaker Jasper Bolland op archiefbeeld © Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eemdijk heeft in de Derde Divisie A gewonnen van ODIN'59. De ploeg van Ruud van de Geest was in het uitduel met 5-2 duidelijk te sterk.
Eemdijk kende een goede eerste helft tegen de nummer zes van de competitie. Na 25 minuten spelen had het een 3-0 voorsprong te pakken. Renko van Eeken en Zakaria el Benay hadden Eemdijk op 2-0 voorsprong gebracht. Vervolgens kreeg Eemdijk een strafschop. Rafik el Hamdi faalde niet: 3-0.
Na een kwartier in de tweede helft maakte Milo Cremers namens ODIN'59 de 3-1. Die score bleef zo'n 25 minuten op het scorebord staan, totdat invaller Jasper Bolland in de 76e minuut voor de 4-1 tekende. Daarmee was het nog niet gedaan. David van de Groep maakte vervolgens nog de 5-1. Het werd zelf nog 5-2. Milo Cremers maakte zijn tweede eretreffer van de middag.
16' Renko van Eeken [0-1]
18' Zakaria el Benay [0-2]
24' Rafik el Hamdi [0-3, pen]
61' Milo Cremers [1-3]
76' Jasper Bolland [1-4]
84' David van de Groep [1-5]
88' Milo Cremers [2-5]
Eemdijk klimt in de Derde Divisie A van de achttiende naar de zeventiende plaats. Het verschil met nummer zestien De Dijk is slechts 1 punt. Eemdijk heeft hetzelfde aantal punten, elf, als hekkensluiter Achilles'29, maar 'De Diekers' hebben een beter doelsaldo.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.