Zaterdag brengt Hercules geen geluk: 5-1 nederlaag

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
UTRECHT - Hercules komt in de Derde Divisie B normaal gesproken altijd op zondag in actie, maar vandaag niet. Het speelde op zaterdag tegen Jong Volendam. Dat ging de Utrechters niet goed af, want het werd 5-1 voor de thuisploeg.
Verslaggever Arnold Schenk over de kansloze nederlaag van Hercules
Hercules kende een dramatische eerste helft. Derry John Murkin opende de score in het duel na ongeveer tien minuten spelen. Vervolgens zorgden Gerry Vlak en Dani van der Moot ervoor dat het zelfs al 3-0 werd. Om het nog een stukje erger te maken in de eerste helft voor Hercules, werd het vier minuten voor rust 4-0. Het was opnieuw Murkin die scoorde.
Martijn Kaars deed er in de tweede helft nog een schepje bovenop door ook de 5-0 te maken. Uiteindelijk kon Jeffrey Vlug twee minuten voor tijd nog de eretreffer maken namens Hercules: 5-1.
Jeffrey Vlug: "We kwamen zwaar tekort"
10' Derry John Murkin [1-0]
20' Gerry Vlak [2-0]
37' Dani van der Moot [3-0]
41' Derry John Murkin [4-0]
72' Martijn Kaars [5-0]
88' Jeffrey Vlug, pen. [5-1]
In de Derde Divisie B staat Hercules op de veertiende plaats met 24 punten.
Jochem Twisker: "Ontluisterend"