RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Veerkrachting Spakenburg pakt drie punten in Rijnsburg

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisiemet veel veerkracht gewonnen van Rijnsburgse Boys. De Blauwen stonden met 2-0 achter, maar knokten zich naar een3-4 overwinning.

Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Spakenburg


Na nog geen tien minuten spelen had Rijnsburgse Boys de 1-0 voorsprong te komen. Een vrije trap van Danny Bakker werd door de muur van Spakenburg van richting veranderd en vloog zo het doel in van de Blauwen. Tien minuten voor het einde van de eerste helft werd het zelfs 2-0 voor Rijnsburgse Boys. Furghill Zeldenhorst tekende voor de verdubbeling van de score.

PENALTY.
Vlak voor rust snelde Sterling het strafschopgebied in van Rijnsburgse Boys. Op de aanvaller werd een overtreding begaan waardoor Spakenburg een strafschop kreeg. Philip Ties ging achter de bal staan en faalde niet: 2-1.

GOUDEN MINUTEN
De 58e en 59eminuut zal Spakenburg niet snel vergeten. Eerst zorgde Olaf van der Sande op knappe wijze voor de gelijkmaker. Vervolgens wist Tieseen minuut later voor de voorsprong te zorgen. Hij volleerde de 3-2 binnen.

Philip Ties was met twee treffers belangrijk voor Spakenburg


Uitblinker Kevin Sterling deed in de 88e minuut ook een duit in het zakje. Hij maakte de 4-2. In de blessuerijdwerd het nog spannend omdat Furghill Zeldenhorst nog de 4-3 maakte. Maar daar bleef het bij en dus waren de drie punten voor Spakenburg.

Kevin Sterling:"De neutrale toeschouwer heeft zeker genoten"


9' Danny Bakker [1-0]
36' Furghill Zeldenhorst [2-0]
41' Philip Ties [2-1]
58' Olaf van der Sande [2-2]
58' Philip Ties [2-3]
88' Kevin Sterling [2-4]
90+1' Furghill Zeldenhorst [3-4]

Spakenburg staat in de Tweede Divisie op dit moment op de zesde plek.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -