Veerkrachting Spakenburg pakt drie punten in Rijnsburg

Ties wist twee keer te scoren
Ties wist twee keer te scoren © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie met veel veerkracht gewonnen van Rijnsburgse Boys. De Blauwen stonden met 2-0 achter, maar knokten zich naar een 3-4 overwinning.
Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Spakenburg
Na nog geen tien minuten spelen had Rijnsburgse Boys de 1-0 voorsprong te komen. Een vrije trap van Danny Bakker werd door de muur van Spakenburg van richting veranderd en vloog zo het doel in van de Blauwen. Tien minuten voor het einde van de eerste helft werd het zelfs 2-0 voor Rijnsburgse Boys. Furghill Zeldenhorst tekende voor de verdubbeling van de score.

PENALTY.

Vlak voor rust snelde Sterling het strafschopgebied in van Rijnsburgse Boys. Op de aanvaller werd een overtreding begaan waardoor Spakenburg een strafschop kreeg. Philip Ties ging achter de bal staan en faalde niet: 2-1.

GOUDEN MINUTEN

De 58e en 59e minuut zal Spakenburg niet snel vergeten. Eerst zorgde Olaf van der Sande op knappe wijze voor de gelijkmaker. Vervolgens wist Ties een minuut later voor de voorsprong te zorgen. Hij volleerde de 3-2 binnen.
Philip Ties was met twee treffers belangrijk voor Spakenburg
Uitblinker Kevin Sterling deed in de 88e minuut ook een duit in het zakje. Hij maakte de 4-2. In de blessuerijd werd het nog spannend omdat Furghill Zeldenhorst nog de 4-3 maakte. Maar daar bleef het bij en dus waren de drie punten voor Spakenburg.
Kevin Sterling:"De neutrale toeschouwer heeft zeker genoten"
9' Danny Bakker [1-0]
36' Furghill Zeldenhorst [2-0]
41' Philip Ties [2-1]
58' Olaf van der Sande [2-2]
58' Philip Ties [2-3]
88' Kevin Sterling [2-4]
90+1' Furghill Zeldenhorst [3-4]
Spakenburg staat in de Tweede Divisie op dit moment op de zesde plek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.