Sport Kort 23/24 februari: Nipte nederlaag basketballers UBall, Knappe winst handballer NHC

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

RUGBY

USRS won met 26-22 van Groningen. Op de ranglijst van de Eerste Klasse Mannen staat de ploeg uit Utrecht vijfde.
In de Ereklasse Vrouwen had URC geen kans tegen koploper AAC. Het werd 78-0 voor de Amsterdammers. Het Utrechtse URC staat zesde en is daarmee hekkensluiter.

HANDBAL

NHC heeft op bezoek bij Rotterdam handbal een knappe overwinning geboekt. De Nieuwegeinse en Houtense handballers waren met 3732 de baas over de nummer zes van de competitie. NHC staat in de Eerste Divisie op de elfde plaats.
De vrouwen van Fortissimo hebben het thuisduel tegen DSS gewonnen. De Cothense vrouwen wonnen met 31-23. Fortissimo is de nummer vijf van de ranglijst met 29 punten uit 23 duels. Het verschil met de top drie is vijf punten.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in de Eredivisie met 5-2 gewonnen van Sonny's BS. De Utrechtsers staan tweede over de ranglijst, maar het verschil met Hague 5 is maar liefst 21 punten.

BASKETBAL

De mannen van UBall hebben op bezoek bij Punch nipt verloren. De thuisploeg was met 72-70 te sterk. Uball staat na 19 gespeelde wedstrijden op de zesde plek in de promotiedivisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.