Jong FC Utrecht verliest van TOP Oss: "Het is telkens net niet"

© RTV Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft zijn 8ste nederlaag op rij geleden. Op Sportpark Zoudenbalch verloor de ploeg van trainer Robbin Pronk met 1-2 van TOP Oss.
Bij rust stond het nog 0-0. 10 minuten na rust opende Bryan Smeets voor de gasten de score. Vijf minuten later scoorde Jong FC Utrecht verdediger Ruben Hoogenhout de gelijkmaker.
Norichio Nieveld bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand op 1-2. In de slotfase kreeg de Jong FC Utrecht nog een paar kansen op de gelijkmaker, maar zoals zo vaak dit seizoen ging de bal er niet in.
Trainer Robin Pronk baalt van de tweede tegentreffer. "De 1-2 geven we heel makkelijk uit een corner weg. Dit is de zoveelste keer dat dat gebeurt. Het is ook de zoveelste wedstrijd die we daardoor met 1-2 verliezen."
De trainer houdt een dubbel gevoel over aan deze wedstrijd. "Het is vooral frustrerend, omdat we wel zien dat we in deze wedstrijd in fases prima mee kunnen. In die momenten spelen we gewoon een gelijkwaardige wedstrijd tegen een volwassen en ervaren ploeg. Het zou mooi zijn als we daar minimaal een punt aan kunnen overhouden. Dat had vandaag gekund, maar ook in de afgelopen weken. Het is voor ons telkens net niet."
Vrijdag speelt Jong FC Utrecht weer. Telstar komt dan op bezoek op Sportpark Zoudenbalch. Op de ranglijst blijft Jong FC Utrecht op de laatste plaats staan. TOP Oss stijgt een plaatsje op de ranglijst en staat nu 8ste.
Verslaggever René van den Berg in gesprek met trainer Robin Pronk.
Gesprek met aanvoerder Tim Brinkman na de wedstrijd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.