Bekerzeges FC De Bilt, DHSC en SVL

FC De Bilt viert de zege
FC De Bilt viert de zege © RTV Utrecht / Wessel van Leeuwen
PROVINCIE UTRECHT - Bekersucces voor FC De Bilt, DHSC en SVL in de districtsbeker van het district West 1. De regioploegen uit De Bilt, Utrecht en Langbroek wisten te winnen en zich te plaatsen voor de laatste zestien van het toernooi.

FC DE BILT

Op eigen veld was FC De Bilt met 2-0 te sterk voor Waterwijk. In het duel der zaterdagteams uit de Tweede Klasse B werden de goals gemaakt door Sam Eerdmans en Robin Noteboom. Eerdmans' goal kwam voort uit een penalty.

DHSC

Het Utrechtse DHSC, dat in de Eerste Klasse A strijdt om de titel, kwam goed weg tegen FC Almere uit de Tweede Klasse. Op bezoek in Flevoland won DHSC met 4-3, nadat het drie minuten voor tijd nog tegen een 3-2 achterstand aan keek. De winnende treffer werd in de laatste minuut van de reguliere speeltijd gemaakt door Genaro Snijders. De andere Utrechtse goals waren van Faisal Kaouass, Emre Bal en Rick van der Velden.

SVL

In Langbroek wist SVL Zwaluwen'30 over de knie te leggen. Daarvoor moest de Eerste Klasser uit onze regio wel terugkomen van een achterstand. Wouter van Hoof en Koen van Dijk zorgden uiteindelijk voor een 2-1 zege en plaatsing voor de volgende ronde van de beker.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.