FC Utrecht traint met complete groep op kunstgras

© RTV Utrecht / Nick Doup
UTRECHT - FC Utrecht heeft in aanloop naar de competitiewedstrijd met Heracles Almelo getraind op kunstgras. Trainer Dick Advocaat beschikt over een nagenoeg complete groep. Alleen langdurig geblesseerden Cyriel Dessers en Simon Makienok ontbraken.
Woensdag werd getraind op het kunstgrasveld dat op Sportcomplex Zoudenbalch ligt. De mat in Almelo is namelijk ook van plastic. De training bestond grotendeels uit een partijspel waarin met elf tegen elf gespeeld werd. Er was door de krokusvakantie en het zonnige weer veel (jong) publiek.
De basisploeg van het duel tegen Excelsior kreeg bij de partij de voorkeur, met Jean-Christophe Bahebeck in de spits en Othmane Boussaid op linksbuiten. Later werd ook nog een variant geprobeerd met Riechedly Bazoer (keert terug na een schorsing) op het middenveld en Sander van de Streek als spits.

LIVE OP RADIO M

Het duel van FC Utrecht tegen Heracles Almelo wordt zaterdag gespeeld om 18.30 uur en is live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht. De Heraclieden staan in de stand één plek boven de Domstedelingen, met twee punten meer. Bij winst kan FC Utrecht dus een plek klimmen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.