Irritatie alom bij FC Utrecht-FC Groningen

UTRECHT - Na de play-offwedstrijd FC Utrecht-FC Groningen (2-2 met twee rode kaarten) viel er genoeg na te praten. Vooral over de agressie op en naast het veld.
Trainer Ron Jans van FC Groningen noemde het provocerende gedrag van de spelers van beide teams verwerpelijk. Middenvelder Goran Lovre spande de kroon door na zijn rode kaart het publiek uit te dagen en bijna scheidsrechter Dick van Egmond te lijf te gaan. "Heel dom. Als speler moet je je kunnen inhouden", aldus Jans.
Jans wond zich op zijn beurt ook op over een klap die Utrecht-verdediger Sander Keller zou hebben uitgedeeld aan spits Marcus Berg van Groningen. Zonder het incident te (willen) benoemen, zei Jans dat er iets was gebeurd dat met voetbal niets te maken heeft.
John van Loen vond dat er in de tweede helft van het play-offduel op het scherp van de snede was gespeeld en noemde het 'de hectiek van de play-offs'. "Er was heel veel irritatie, een hectische middag. Ik denk dat wij het zondag in de return ook erg moeilijk gaan krijgen met het Groningse publiek."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.