Hercules - HBS: al 276 minuten zonder treffers

Nathan Bijl is terug in de selectie
Nathan Bijl is terug in de selectie © Orange Pictures
UTRECHT - Hercules speelt zondag in de Derde divisie B de degradatiekraker tegen HBS. De Utrechters staan op 15e plaats. HBS is 18e en laatste.

DOELPUNTEN ZIJN DUUR

De kans dat het duel zonder doelpunten eindigt lijkt statistisch gezien groot. De laatste drie duels tussen beide ploegen eindigden in 0-0. HBS-er Barend Kaster was in de 84e minuut van het duel op 5 februari 2017 de laatste die scoorde in een wedstrijd tussen HBS en Hercules. Dat duel eindigde in 4-2 voor de Hagenaars.
Bij Hercules lijkt Jochem Twisker gewoon op de bank te kunnen plaatsnemen. De trainer van de Utrechters werd afgelopen weekend naar de tribune gestuurd. Hij ontving deze week een e-mail van de aanklager van de KNVB, heeft daarop geantwoord maar heeft nog geen reactie uit Zeist ontvangen.

BIJL

Het meest positieve nieuws voor Hercules is het feit dat Nathan Bijl inzetbaar is. Bijl raakte meer dan een jaar geleden als speler van FC Lienden zwaar geblesseerd aan zijn knie. In de winterstop keerde hij, na het opheffen van de stichting van FC Lienden, terug bij Hercules. Inmiddels is zijn revalidatie afgerond en heeft hij minuten gemaakt in het tweede. Of hij in de basis start is nog niet duidelijk.
HBS won dit seizoen pas één uitwedstrijd, maar dat was wel tegen de huidige koploper Jong Volendam. Dat is toevallig ook de laatste ploeg tegen wie Hercules een thuiswedstrijd won. Dat is ruim drie maanden geleden, maar dat komt mede door afgelastingen.

LIVE

Hercules - HBS begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.