Korfballers Dalto doen hele goede zaken richting play-offs

© Fotostudio Red Green Blue/Ankie Hoogewind
DRIEBERGEN-RIJSENBURG/KAMERIK - Dalto/Klaverblad Verzekeringen heeft in de race om een ticket voor de play-offs naar de Korfbal League goede zaken gedaan. De ploeg uit Driebergen wist in het voorlaatste duel van de reguliere competitie Unitas met 26-36 te verslaan en zag concurrent AW-DTV punten verspelen.
Herman van Gunst:"Het was geen trainingspartijtje"
Unitas, dat al gedegradeerd was, had niet veel in te brengen tegen Dalto. Bij rust had de ploeg uit Driebergen al een 17-8 voorsprong. In het tweede bedrijf bleef Dalto de bovenliggende partij en sleepte het de belangrijk twee punten eenvoudig binnen.
PLAY-OFFS
De eerste twee ploegen van de Hoofdklasse B van de zaal gaan naar de play-offs. Daarin valt een ticket te winnen voor de Korfbal League. Uit die competitie degradeerde Dalto drie jaar geleden.
Dalto gaat samen met Wageningen aan kop. Beide ploegen hebben 20 punten, maar Wageningen heeft nog een wedstrijd tegoed waardoor Dalto tweede staat. AD-DTV staat derde met 18 punten. AW-DTV is volgend weekend in de laatste reguliere speelronde de tegenstander van Dalto.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.