Spakenburg heeft plek drie in het vizier

Kevin Sterling is geschorst
Kevin Sterling is geschorst © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Een plaats bij de eerste zeven in de Tweede divisie lijkt voor Spakenburg al bijna bereikt. Maar de ploeg van John de Wolf heeft nog uitzicht op plek drie. Zaterdag is Jong Vitesse de volgende horde.
Spakenburg staat nu zesde, vijf punten voor nummer acht Kozakken Boys en op slechts drie punten van nummer drie Katwijk. Met een goede reeks moet er voor de Blauwen nog wat terreinwinst mogelijk zijn.
Zaterdag vindt op de Westmaat het duel tussen de twee Derde divisiekampioenen van vorig seizoen plaats. Spakenburg pakte de titel in de Derde divisie A, Jong Vitesse was de beste in B. Beide ploegen waren het seizoen er voor uit de Tweede divisie gedegradeerd. Spakenburg - Jong Vitesse eindigde dat jaar in 2-2. Eerder dit seizoen pakte Spakenburg op Papendal drie punten. Het werd toen 2-1 voor de formatie van De Wolf.
Ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd keert bij Spakenburg Jasper Beekhuis terug van een schorsing. Tom Oostinjen en Nathaniel Will zijn hersteld van hun blessures. Doelman Leon ter Wielen en aanwinst Everton Pires Tavares zijn nog geblesseerd. Aanvaller Kevin Sterling ontbreekt tegen Jong Vitesse vanwege een schorsing.

LIVE

Het duel op de Westmaat begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.