Hercules met Twisker op de bank tegen Westlandia

Twisker kreeg een berisping
Twisker kreeg een berisping © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules hoopt zondag in de Derde divisie B tegen Westlandia door te gaan waar het afgelopen zondag gebleven is. Toen werd hekkensluiter HBS met 5-0 verslagen, waardoor de Utrechters weer een beetje lucht hebben in de strijd tegen degradatie.
De wedstrijd tegen Westlandia, dat op de tiende plaats twee plaatsen boven Hercules staat, is echter traditioneel een lastige. De ploeg uit Naaldwijk won beide voorgaande ontmoetingen die de twee ploegen in de Derde divisie op Voordorp tegen elkaar afwerkten. Vorig jaar was het 1-4, het jaar ervoor 1-3. Eerder dit seizoen pakte Hercules wel drie punten in Naaldwijk.

TWISKER

Trainer Jochem Twisker kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Behalve de langdurig geblesseerden Colin Broers en Zackaria Doumajd is iedereen beschikbaar. Ook doelman Fons Mulder die tegen HBS ontbrak vanwege familieverplichtingen staat zondag weer onder de lat.
Twisker zelf mag gewoon plaatsnemen op de bank. De oefenmeester werd twee weken geleden tijdens de wedstrijd tegen Jong Volendam (5-1 verlies) naar de tribune gestuurd. Na het, op verzoek van de aanklager, op schrift stellen van zijn visie op de gebeurtenissen kwam Tiwsker er vanaf met een berisping.
Hercules - Westlandia begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.