Ruime zege DOVO op SteDoCo na bliksemstart

Joshua Patrick scoorde twee keer
Joshua Patrick scoorde twee keer © Jan Kruijdenberg
VEENENDAAL - DOVO heeft in de Derde Divisie A een overtuigende zege geboekt op het hoger geplaatste SteDoCo. Op Sportpark Panhuis in Veenendaal werd het 4-0 voor de ploeg van trainer Gert Kruys.
DOVO kende een vlammende start. Al in de eerste minuut was het goalgetter Joshua Patrick die op de juiste plek stond na een voorzet van Mitchell de Zwart. Nog binnen het kwartier werd het ook 2-0, toen Marley Berkvens de bal van afstand in de verre hoek knalde. Dat was ook de ruststand.
Na de pauze breidde DOVO alleen maar de voorsprong uit. Joshua Patrick benutte na 66 minuten een toegekende penalty, waarna Abderrahim Loukili twaalf minuten voor tijd de eindstand op het bord zette nadat hij de keeper omspeeld had.
1' Joshua Patrick [1-0]
13' Marley Berkvens [2-0]
66' Joshua Patrick, pen. [3-0]
78' Abderrahim Loukili [4-0]
DOVO komt door de overwinning op 35 punten uit 24 wedstrijden in de Derde Divisie A. Het verkleint het gat met subtopper SteDoCo (40 punten) naar vijf punten.