RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

DHSC verliest aan AFC drie punten en koppositie

1/4
UTRECHT - DHSC is de koppositie van de Eerste Klasse A zaterdag kwijt geraakt aan tegenstander AFC.In Utrecht gingende Amsterdamse bezoekers er met de 1-0 overwinningvandoor.

Verslaggever Menno Schilder over de nederlaag van DHSC


DHSC had in de eerste helft de overhand in het spel, maar het waren de bezoekers die op voorsprong kwamen. Thierry van de Kooyekopte de Amsterdamse treffer binnen: 0-1.

Beide ploegen vechten om de titel, maar dat was niet aan het duel af te zien. Hele grote kansen waren spaarzaam. De bezoekers greoven zich na de voorsprong in waardoor de toeschouwers geen vermakelijk duel te zien kregen. In de allerlaatste minuut maakte Rodney Sneijder nog bijna de gelijkmaker. De doelman liet zijn poging los, maar geen van de DHSC-ers was er op tijd bij om de rebound binnen te werken.

DHSC-trainer John Vink: "Tot mei gaan we alles winnen"


36' Thierry van de Kooye [0-1]

Vorige week was het nog groot feest bij DHSC toen de periodetitel en de koppositie werd gepakt. De Utrechters zakken door de nederlaag van zaterdag naar de derde plek. Het verschil met koploper AFC is drie punten, nummer twee ARC heeft n punt meer dan de Utrechters.


Berry van het Land:"Wij maken die drie punten nog wel goed"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht