RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg lijdt thuisnederlaag tegen Jong Vitesse

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie na twee zeges weer eens verloren. Op de Westmaat gingen de Blauwen met 2-0 onderuit tegen Jong Vitesse.

Spakenburg - Jong Vitesse samengevat in 27 seconden door Bert Kous


Spakenburg had op eigen veld weinig in te brengen. Pas in de tweede helft kregen de Blauwen, na enkele wissels, de bal op het doel van Jong Vitesse gericht. Op dat moment stond het al 2-0 voor de Arnhemse beloften.

EIGEN GOAL
In minuut 21 was het Cendrino Misidjan die de bal ongelukkig in zijn eigen doel werkte. Diverse mogelijkheden van Jong Vitesse werden voor rust niet afgewerkt, maar na rust was het wel raak. De defensie van Spakenburg lette niet op en Hicham Acheffay kon de 2-0 maken.

John de Wolf: "Misschien heeft het ook wel met kwaliteit te maken"


In de slotfase viel geen bal goed voor Spakenburg, waardoor het een kansloze missie bleek. Door de nederlaag lijkt de rest van het seizoen voor de ploeg van De Wolf te gaan om des keizers baard. Naar boven is weinig meer te winnen en van onderen heeft Spakenburg ook weinig te vrezen.

Mike Vreekamp: "Vitesse ging wel goed om met de omstandigheden"


21' Cendrino Misidjan, e.d. [0-1]
52' Hicham Acheffay [0-2]

Spakenburg blijft door de nederlaag staan op 39 punten uit 24 duels. Het staat daarmee in de subtop van de Tweede Divisie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -