Dalto trekt 18-jarige Keuning aan

© Dalto
DRIEBERGEN-RIJSENBURG/BILTHOVEN - Lotte Keuning versterkt volgend seizoen de selectie van de korfballers van Dalto/Klaverblad Verzekeringen. De 18-jarige speelster komt over van NOVA uit Bilthoven.
Dalto haalt met Keuning een aanvallend ingestelde speelster naar Driebergen. "Ik heb in de voorbije weken gesprekken gehad met een paar clubs, maar bij Dalto was er direct een klik", zegt Keuning. "In de gesprekken die ik heb gehad met de nieuwe staf en tijdens de training die ik heb meegedaan, werd ik direct goed opgevangen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de talentvolle groep die er staat. Samen met heel Dalto wil ik er alles aan doen om terug te keren naar League."

AMBITIE

Bij Dalto komt Keuning in de Hoofdklasse te spelen. Dat is een stap hogerop voor de speelster die met NOVA in de Overgangsklasse speelde. "Met Lotte haalt Dalto een speelster in huis die aanvallend is ingesteld en past bij de ambitie van Dalto om met een talentvolle groep te werken aan de ambitie die we hebben uitgesproken met de nieuwe technische staf om terug te keren naar de League", zegt Henry Valk van de technische commissie.
Volgend seizoen is Barry Schep de nieuwe hoofdtrainer van Dalto. Hij volgt Herman van Gunst op. Dalto blijft komend seizoen in de zaal actief in de Hoofdklasse, want het mist de play-offs om promotie naar de Korfbal League.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.