Topscorer De Graaf terug in selectie GVVV voor duel tegen koploper

© GVVV
VEENENDAAL - Koploper IJsselmeervogels ging vorige week met 5-0 over de knie bij Kozakken Boys. GVVV wil die stunt zaterdag graag herhalen tegen de nieuwe koploper. Het Amsterdamse AFC komt op bezoek op Panhuis.
Beide ploegen ontmoetten elkaar sinds de invoering van de Tweede divisie twee keer in Veenendaal. Beide keren ging AFC er met de punten vandoor: 1-3 en 2-3. Ook de ontmoeting dit seizoen in Amsterdam leverde GVVV geen punten op: 4-0 voor AFC.
De koploper is na de winterstop echter niet zo ongenaakbaar als ervoor. Uit de laatste vier duels werden maar vier punten gehaald. De cijfers van GVVV zijn niet beter: één punt uit de laatste drie wedstrijden. Uitgaande van de situatie in de laatste twee seizoenen moet GVVV uit de laatste tien duels negen punten halen om zich veilig te spelen.
Dat punt werd vorige week, met tien man, over de streep getrokken bij Katwijk (2-2). Ten opzichte van die wedstrijd keert de herstelde topschutter Jeremy de Graaf terug in het elftal. Centrumverdediger Wilco den Hartog, die vorige week rood kreeg, is geschorst. Trainer Niek Oosterlee, die in Katwijk door scheidsrechter Dröge achter de hekken werd gestuurd, heeft nog niets uit Zeist gehoord.
Behalve Den Hartog ontbreken ook de al langer geblesseerden Martin van Eck, Danny de Leeuw en Robin Mulder.
GVVV - AFC begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.