Hercules wil titelkandidaat pootje lichten

Loed Keizer is geblesseerd
Loed Keizer is geblesseerd © Orange Pictures
UTRECHT - Hercules speelt zondag in de Derde divisie de uitwedstrijd tegen titelkandidaat TEC uit Tiel. De oranjehemden degradeerden vorig seizoen uit de Tweede divisie, en staan nu tweede achter Jong Volendam.
TEC startte sterk, maar is de laatste weken in een wat mindere vorm. Van de laatste vijf duels werden er maar twee gewonnen. Mede daardoor moest de koppositie worden overgedaan aan de Volendamse beloften.
De selectie van de Tielse formatie herbergt een aantal spelers met een verleden in het Utrechtse. Robbie Holder speelde één seizoen bij Spakenburg en topschutter Serhat Koç kwam twee keer uit voor DOVO. Trainer Frits van den Berk werkte onder meer als hoofdtrainer bij CDW uit Wijk bij Duurstede en bij Geinoord.
Hercules-trainer Jochem Twisker kan niet beschikken over Loed Keizer. De linkerverdediger heeft een liesblessure. Voor het overige ontbreken alleen de langdurig geblesseerden Colin Broers en Zakaria Doumajd.  
Eerder dit seizoen hield Hercules TEC in Utrecht op 1-1. Het duel van zondag begint om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.