FC Utrecht met speels gemak langs hekkensluiter NAC Breda

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft het uitduel tegen NAC Breda met 4-0 gewonnen. De Domstedelingen deden dat via treffers van Willem Janssen, Simon Gustafson en twee van Jean-Christophe Bahebeck.
Het was zoals wel vaker de voorbije weken wachten op kansen voor de ploeg van Dick Advocaat, terwijl de geplaagde thuisploeg ook een aantal speldenprikjes uitdeelde in de openingsfase.
Trainer Dick Advocaat (FC Utrecht) over de eenvoudige zege van zijn ploeg

BAHEBECK

Na een half uur spelen werd de ban gebroken door de uitblinkende Bahebeck, die weer eens fit genoeg was om in de basis te starten. De Fransman knikte uit een hoekschop fraai binnen.
Vlak voor rust verdubbelde Gustafson de score. De Zweed mocht aanleggen voor een strafschop en benutte die feilloos.
Uitblinker Jean-Christophe Bahebeck in gesprek met René van den Berg
De derde treffer van FC Utrecht kwam op naam van Willem Janssen. De aanvoerder kopte knap raak uit een hoekschop en maakte alweer zijn vijfde doelpunt van het seizoen.
Goed werk van Gyrano Kerk leidde de 4-0 in voor de Utrechters. De vleugelaanvaller was als een raket vertrokken, behield goed het overzicht en bereidde zo de tweede treffer van Bahebeck voor.
34' Jean-Christophe Bahebeck [0-1]
44' Simon Gustafson [0-2]
54' Willem Janssen [0-3]
58' Jean-Christophe Bahebeck [0-4]
De hoogtepunten van NAC Breda - FC Utrecht (0-4) op Radio M

RANGLIJST

FC Utrecht nestelt zich dankzij de overwinning stevig in de top 7 van de Eredivisie, die recht geeft op het spelen van play-offs om Europees voetbal aan het eind van het seizoen. NAC Breda, geleid door oud FC Utrecht-speler Mitchell van der Gaag zit in zwaar weer. De Parel van het Zuiden is hekkensluiter en ziet het gat met nummer 16 De Graafschap, dat zaterdag met 3-0 won van Heerenveen, groeien tot acht punten.  
Over twee weken neemt FC Utrecht het op tegen Feyenoord.
Aanvoerder Willem Janssen (FC Utrecht) praat na met René van den Berg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.