IJsselmeervogels haalt talent van Bennekom

© ijsselmeervogels.nl
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft voor volgend seizoen Quincy Veenhof vastgelegd. De 19-jarige middenvelder komt over van Bennekom, waar hij dit seizoen aan zijn eerste volledige seizoen in de A-selectie bezig is.
De 1,95 meter lange Veenhof speelt al vanaf zijn vierde op het Bennekomse sportpark De Eikelhof. Hij was vorig seizoen aanvoerder van Bennekom Onder-19, dat naar de Derde divisie promoveerde. Dit seizoen scoorde hij al tien keer voor Bennekom, dat bovenaan staat in de 1e klasse D.
De technische commissie is zeer verguld met de komst van Veenhof, bij monde van André van Diermen: "Quincy staat al een tijdje op de radar bij ons", zegt André van Diermen namens de technische commissie. "Wat opvalt is, naast zijn lengte, zijn loopvermogen, zijn spelinzicht en zijn sterke linkerbeen. We willen dan ook graag zien of hij de enorme groeicurve bij ons door kan zetten."
Quincy Veenhof is de vijfde nieuwe speler die de koploper van de Tweede divisie voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder maakten Ahmed el Azzouti, Sanny Monteiro, Gwaeron Stout en Mike Grim al hun overstap naar de Westmaat bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.