FC Utrecht wint besloten oefenduel tegen MSV Duisburg met 6-0

UTRECHT - FC Utrecht heeft vandaag een besloten oefenduel gespeeld in de Galgenwaard. Tegenstander was de huidige nummer zeventien van de tweede Bundesliga: MSV Duisburg. Utrecht won de wedstrijd met 6-0.
De Utrechters kwamen in de zevende minuut al op voorsprong dankzij een treffer van Sander van de Streek. Vijf minuten later scoorde Riechedly Bazoer en zijn treffer werd een minuut later gevolgd door een doelpunt van Gyrano Kerk. Kerk wist enkele minuten later opnieuw te scoren, waardoor Utrecht met een goed gevoel de rust in kon gaan.
In de tweede helft maakte Utrecht de wedstrijd af met nog twee treffers van Riechedly Bazoer en Urby Emanuelson.
Volgende week zondag komen de mannen van Advocaat weer in actie in de Eredivisie. Ze nemen het op zondag 31 maart thuis op tegen Feyenoord.