Hercules is nog steeds niet uit de zorgen

© Geert Lommers
UTRECHT - In de Derde divisie B staan zondag twee ploegen tegenover elkaar die de laatste weken de broodnodige punten pakken in de strijd tegen degradatie. Toch staan Hercules en HSC'21 nog steeds dicht bij de gevarenzone.
Hercules haalde negen punten uit de laatste vijf duels, HSC'21 zelfs tien. Toch is het verschil met de p/d zone nog steeds klein. HSC'21 heeft een marge van vijf, Hercules van slechts drie punten. De kanttekening daarbij is wel dat de Utrechters ten opzichte van nummer 15 EVV nog een wedstrijd te goed hebben. Dat voordeel heeft HSC'21 niet.
De stijgende vorm van Hercules werd de laatste weken geëtaleerd met een klinkende 5-0 zege op hekkensluiter HBS, gevolgd door een knappe 2-0 overwinning bij titelkandidaat TEC. Ook HSC'21 versloeg TEC, in Haaksbergen werd het 4-1.
Het is de vijfde keer dat HSC'21 op bezoek komt op Voordorp. Twee keer won Hercules, één keer won de ploeg uit Haaksbergen. Beide ploegen scoorden in de voorgaande vier duels zes keer. Eerder dit seizoen verloor Hercules in Haaksbergen met 3-0.
Hercules trainer Jochem Twisker heeft dezelfde spelers als vorige week in Tiel tot zijn beschikking. Dat betekent dat linksachter Loed Keizer, die deze week zijn vertrek aankondigde, er nog niet bij is.

MINUUT STILTE

Voor de wedstrijd wordt een minuut stilte in acht genomen, om de slachtoffers van de tramaanslag van maandag te gedenken. Bij die schietpartij kwam een jeugdtrainer van de Utrechtse voetbalclub DESTO om het leven.

LIVE

Hercules - HSC'21 begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen via Namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.