DOVO niet opgewassen tegen ASWH

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - DOVO heeft het thuisduel in de Derde Divisie A tegen ASWH verloren. De Veenendalers kwamen in eigen huis nog op voorsprong, maar verloren uiteindelijk met 1-3.

VROEGE VOORSPRONG

De rood-witten kwamen vliegensvlug op een 1-0 voorsprong tegen ASWH. Al in de tweede minuut werkte Joshua Patrick de bal binnen. Na iets minder dan een half uur was het alweer gelijk. Peter Verhoeve maakt namens de bezoekers de 1-1.
Gert Kruys (DOVO) over de nederlaag van zijn ploeg tegen ASWH
De twee ploegen leken met een gelijke stand de rust in te gaan, maar daar stak Fabian Korporaal namens ASWH een stokje voor. Hij maakte vlak voor tijd de 1-2 namens ASWH.

BESLISSING

In de zeventigste minuut kwam er een einde aan de hoop van DOVO. Marley Berkvens beging een overtreding in het strafschopgebied en kreeg een rode kaart en een penalty tegen. Verhoeve schoot de strafschop binnen: 1-3.
Abderrahim Loukili (DOVO) praat na het verlies tegen ASWH met Arnold Schenk
2' Joshua Patrick [1-0]
26' Peter Verhoeve [1-1]
43' Fabian Korporaal [1-2]
70' Peter Verhoeve [1-3]
Bijz. DOVO vanaf minuut 70 met tien man door een rode kaart voor Marley Berkvens