Hercules terug op aarde na nederlaag

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
UTRECHT - Het is Hercules niet gelukt om nog verder afstand te nemen van de promotie- degradatieplaatsen in de Derde Divisie B. Na twee overwinningen werd er tegen concurrent HSC'21 nipt verloren. Op Sportpark Voordorp werd het 1-0 voor de bezoekers uit Haaksbergen.
De ploeg van trainer Jochem Twisker speelde een goede eerste helft. Kansen waren er genoeg voor de Utrechters, maar zij vergaten zichzelf te belonen met een doelpunt.

TER HOGT

Vlak na rust was het wel direct raak voor de bezoekers. HSC'21 kwam op voorsprong door Bas ter Hogt. Hecules bleef aandringen, maar een treffer bleef uit. In de 88e minuut kreeg doelpuntenmaker Ter Hogt nog een directe rode kaart, maar ook tegen tien man kreeg Hercules de bal niet achter de HSC'21-keeper.
Jochem Twisker: "Dit mag niet!"
47' Bas ter Hogt [0-1]
Bijz, Bas ter Hogt kreeg in minuut 88 een directe rode kaart.
Jeffrey Vlug: "Ik geloof niet zo in die streep"

RANGLIJST

Door de nederlaag blijft Hercules veertiende met 30 punten uit 23 duels. In de Derde Divisie degraderen de nummer 17 en 18 direct en spelen de nummer 15 en 16 promotie- degradatieduels. Het verschil met de nummer 15, EVV, is drie punten. EVV heeft wel een duel meer gespeeld.