De Meern verliest ondanks slotoffensief van Groene Ster

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
DE MEERN - De Meern is er niet in geslaagd punten over te houden aan het thuisduel tegen Groene Ster in de Hoofdklasse B. De bezoekers uit Heerlen wonnen met 3-2, mede dankzij een zuivere hattrick van spits Cem Ünal.
De openingstreffer kwam na tien minuten voetballen op naam van Ünal, die binnen kon koppen op aangeven van linksbuiten Thommie Vluggen. Even later was het opnieuw raak via diezelfde Ünal, die net als bij zijn eerste doelpunt met het hoofd tot scoren kwam.

HEADTRICK

Na iets meer dan een half uur spelen leek de beslissing definitief te vallen, toen Ünal een officiële hattrick op het scorebord zette. Bijzonder was dat de geboren Belg dat deed door drie keer te scoren via een kopbal.
De Meern werd op het eigen veld van het kastje naar de muur gespeeld en had geluk dat het slechts bij 3-0 bleef. Chefrino Eind raakte zelfs nog twee keer de lat, waardoor erger leed De Meern bespaard bleef.
Sven Jansen: "Iedereen was in mineur in de rust"

SLOTOFFENSIEF

Van het veldoverwicht voor Groene Ster was in de slotfase geen sprake meer. De Meern richtte zich op en tekende na zeventig minuten voor de 3-1 via Serkan Yasar. Toen ook Bob Prins even later op het scorebord verscheen namens De Meern was het geloof terug bij de thuisploeg, maar tot de verdiende gelijkmaker leidde het niet.
Bob Prins: "Drie keer zo vrij mag niet gebeuren op dit niveau"

RANGLIJST

In de strijd om handhaving in de Hoofdklasse B gaat De Meern nog een aantal belangrijke weken tegemoet. Op dit moment is de ploeg hekkensluiter en die rangschikking betekent aan het eind van het seizoen degradatie naar de 1e Klasse.
Mark Kloostra over De Meern - Groene Ster

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.